Два нових комітети НААУ надаватимуть правову допомогу бізнесу

При Національній асоціації адвокатів України створено два нових комітети – Комітет з питань банкрутства і Комітет з питань захисту бізнесу та інвесторів.

20 вересня 2019 року при Національній асоціації адвокатів України було створено Комітет з питань захисту бізнесу та інвесторів. Головою Комітету призначено Сергія Хільченка.

Комітет є постійно діючим колегіальним дорадчим органом при НААУ, метою якого є об’єднання адвокатів та обмін досвідом у сфері надання правової допомоги бізнесу та інвесторам, взаємодія з представниками державних та правоохоронних органів у питаннях щодо порушення законних прав та інтересів суб’єктів господарювання, формування експертної позиції у вирішенні практичних проблем, сприяння підвищенню правової культури представників бізнесу та інвесторів.

26 вересня 2019 року НААУ створила Комітет з питань банкрутства. Головою Комітету призначено Анатолія Грабового.

Комітет є постійно діючим колегіальним дорадчим органом при НААУ, метою якого є об’єднання адвокатів, їх співпраця та обмін досвідом у сфері банкрутства, визначення пріоритетних напрямків практики банкрутства та формування експертної позиції у вирішенні практичних проблем у даній сфері.

За інформацією з сайту НААУ