НААУ запрошує адвокатів захистити своїх колег

Національна асоціація адвокатів України при Комітеті захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності створює робочу групу щодо розгляду повідомлень про порушення прав адвокатів і гарантій адвокатської діяльності. До участі у роботі групи запрошуються бажаючі адвокати.

Як повідомили у НААУ, участь  у конкурсі можуть приймати адвокати, які не байдужі до порушення прав, мають досвід в кримінальному та адміністративному судочинстві, представництва в ЄСПЛ та інших Міжнародних органах із забезпечення і захисту прав людини, поданні скарг до ВККСУ, добре орієнтуються в антикорупційному законодавстві.

Заяви від кандидатів, які бажають взяти участь у конкурсі, приймаються протягом 10 днів від дня опублікування оголошення за адресою: м. Київ, вул. Ярославська 6, 5 поверх або за електронною адресою: o.sernyak@unba.org.ua, контактна особа Олена Серняк.

Участь у роботі Комітету здійснюється на громадських засадах.

Співбесіду з претендентами на посаду буде проводити Голова Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності, адвокат Ганна Колесник.