Привітання голови НААУ з Днем адвокатури України

Шановні адвокати! Дорогі друзі!

Сучасний розвиток України як демократичної, соціальної, правової держави неможливий без належного функціонування правових інститутів, діяльність яких спрямована на захист прав і свобод людини. Одним з таких інститутів є адвокатура. Професія адвоката вважається однією з найбільш важливих і затребуваних.

Принциповість, відповідальність, відданість ідеалам справедливості, цілеспрямованість та наполегливість допомагають успішно відстоювати конституційні права і свободи громадян.

Сьогодні в Україні відзначається День адвокатури, і нам особливо приємно привітати з цим чудовим святом тих, без чиєї допомоги неможливий справедливий результат вирішення справ у судах. Ті, хто чесно і мужньо стоїть на захисті прав та інтересів, хто присвятив своє життя служінню закону і справедливості!

Бажаю вам, адвокати України, нових професійних звершень, натхнення та успіхів у нелегкій справі захисту конституційних прав і свобод громадян, забезпеченні права кожної людини на кваліфіковану правову допомогу. Мудрості вам, мужності й витримки у здійсненні цієї високої професійної місії!

Нехай зігрівають ваше серце людське визнання і вдячність, а ваш професіоналізм, компетентність, послідовність і рішучість стануть запорукою результативної роботи, зразком служіння благородній меті — становленню та розвитку Української держави.

Від усієї душі бажаю вам невичерпної енергії та оптимізму.

З повагою Голова НААУ, РАУ

Лідія Ізовітова