Адвокатам пообіцяли ідеальне робоче місце на платформі

Бази даних нормативно-правових актів та судових рішень, коментарі до кодексів, монографії, статті з фахових юридичних часописів та професійної преси, а також інші наукові й практичні публікації запропонував адвокатам новий онлайн-ресурс.

Презентація та запуск інформаційно-правової платформи ActiveLex, яка позиціонує себе як «ідеальне робоче місце для адвоката», відбулися ввечері 20 лютого у столичному діловому просторі HUB 4.0, передає кореспондент «Закон і Бізнес».

Як стверджують автори проекту, новий сервіс наповнений інструментами пошуку, опрацювання і зберігання інформації для повсякденної юридичної практики. Зокрема, він дозволяє контролювати юридичні новини із вбудованого коментованого потоку змін законодавства в реальному часі, складати і компілювати правові документи з готових шаблонів позовів, клопотань, заперечень, формувати правові позиції з коментованих і не коментованих рішень Верховного Суду та інших нормативних та аналітичних джерел.

«Можливості персоналізації інтерфейсу дають змогу налаштувати інструменти для пошуку, накопичення, зберігання та структурування документів, а також «прив’язування» їх до вбудованих календаря й органайзера», – зауважив головний редактор проекту Леонід Лазебний.

Докладніше дізнатися про інформаційно-правову платформу ActiveLex та безкоштовно випробувати її можливості можна за посиланням.