Біжимо, щоб діти дихали: долучайтеся до благодійного забігу

Відділення АПУ у Чернігівській області запрошує взяти участь у благодійному забігу «Біжимо, щоб діти дихали», який відбудеться 3 жовтня 2020 року о 09:00 в Центральному парку культури та відпочинку (вул. Шевченка, 59).
Організатор заходу Legal House.
Вже більше трьох років партнери Legal House займаються бігом та брали участь у численних змаганнях в Україні та за кордоном. Поступово приходить розуміння, що можна не просто бігати, а робити це заради тих, хто потребує допомоги. Коли хворіє дитина – це завжди важко і боляче. Але коли дізнаєшся, що твоя дитина хвора на невиліковну хворобу – це змінює все: життєвий уклад, цінності, можливості і плани на майбутнє.
Є діти, захворювання і стан яких нерозривно пов’язане з постійною медичною допомогою, спеціальним обладнанням та доглядом. І тільки завдяки величезному бажанню батьків, допомозі волонтерів та спеціальних паліативних бригад таких дітей вдається забрати з реанімації і стаціонарів додому. Ваша участь у забігу дасть можливість малюкам жити і рости не в стінах реанімації, а в колі сім’ї.
На зібрані кошти буде придбано спеціальну апаратуру: кисневі концентратори, щоб дихати, аспіратори, щоб очищати дихальні шляхи для надходження кисню і багато іншого.
За додатковою інформацією щодо заходу та можливостей партнерства звертайтесь, будь ласка, за тел.: +380 68 865 9951, e-mail: am.milanich@gmail.com. Контактна особа – Андрій Миланич.