Молодіжний комітет НААУ продовжує знайомити зі своїми представництвами в регіонах. «NextGen» у Чернігові

Молодіжний комітет НААУ – «UNBA NextGen» презентує Вам ще один регіон, де з серпня 2020 року розпочав роботу «NextGen», що згуртовує молодих адвокатів і влаштовує заходи з підвищення кваліфікації.

Чернігівське представництво молодіжного комітету НААУ – «UNBA NextGen» під керівництвом адвоката Тетяни Веремій – це платформа з обміну цінними знаннями, можливість ділитися з молодими правозахисниками досвідом і вміннями, позитивною практикою й етичними цінностями, визначення нових векторів розвитку адвокатської спільноти, пошуку відповідей на сучасні виклики професії.

Уже заплановано на найближчий період низку неймовірно цікавих та корисних заходів із підвищення кваліфікації, на яких будуть ділитися досвідом найкращі правники країни не тільки з правових питань, а й із розвитку свого юридичного бізнесу та формуванню власного іміджу.

Наша мета – створення сильної свідомої професійної згуртованості, об’єднаної спільними цінностями та прагненнями, обмін практикою та управління змінами.

Якщо у Вас є бажання брати активну участь у діяльності регіонального представництва «UNBA NextGen» у Чернігівській області, організовувати освітні заходи для адвокатів або стати спікером та ділитися досвідом із колегами, Ви прагнете живого спілкування з однодумцями, ми чекаємо саме на Вас!

Подати заявку на вступ до Комітету можна, заповнивши електронну анкету за покликанням: https://docs.google.com/forms/d/1giMzq7pZK–mRLMYPyY4roEZPr28zFPkRhptCxAxlow/edit.

Долучайтесь до команди «UNBA NextGen»!

Текст підготовлено регіональним представником UNBA NextGen у Чернігівській області Тетяною Веремій

Фото підготовлено командою координатора комітетів НААУ