НААУ проведе Перший всеукраїнський поетичний конкурс «Адвокатська ліра»

НААУ за ініціативою Комітету з гуманітарних питань і творчих ініціатив у співпраці з Центром досліджень адвокатури і права оголошує про початок Першого всеукраїнського поетичного конкурсу «Адвокатська ліра», який спрямований на виявлення творчо обдарованих адвокатів та популяризацію їх мистецьких творів в адвокатському середовищі й суспільстві в цілому.

У Конкурсі можуть брати участь українські адвокати й адвокати іноземних держав, які відповідно до Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» мають право на заняття адвокатською діяльністю в нашій країні.

Указаний проект буде реалізовано в декілька етапів, на першому з них буде здійснено відбір заявок на участь у конкурсі (01 жовтня 2020 року – 15 листопада 2020 року), на другому – проведено оцінку поданих заявок (16 листопада 2020 року – 01 грудня 2020 року), а на третьому відбудеться нагородження переможців (01 грудня 2020 року – 19 грудня 2020 року).

Для того, щоб узяти участь у Конкурсі, необхідно до 15 листопада 2020 року заповнити заявку та надіслати її разом із творами на електронну пошту оргкомітету Конкурсу advokatskalira@gmail.com.

Твори, що надаються Учасниками на Конкурс, подаються разом із заявою на участь окремим файлом, набрані у текстовому редакторі, обсягом не більше 10 сторінок. До заяви додається фото учасника.

До Конкурсу допускаються поетичні твори державною мовою України, а також мовами національних меншин, що проживають в Україні, та будь якою мовою з авторським перекладом творів державною мовою України. Учасник Конкурсу має право надсилати не більше п’яти творів по кожній номінації. Також до заяви додається фото учасника (портрет, розмір 640х400).

Переможців Конкурсу визначатиме Конкурсна комісія, до складу якого входять члени Комітету та представники закладів вищої освіти України. Нагородження переможців Конкурсу відбудеться в день святкування Дня адвокатури в НААУ. За результатами поетичного Конкурсу планується видати Збірку поезії сучасних адвокатів України.

Конкурс поезії «Адвокатська ліра» проводитиметься в таких номінаціях:

  • пісенна поезія;
  • поезія для дітей;
  • лірична поезія;
  • любовна лірика;
  • драматична поезія;
  • сатирична поезія;
  • поезопроза.

Запрошуємо талановитих адвокатів узяти участь у поетичному Конкурсі й поділитися з адвокатською спільнотою своїм талантом!

Положення про проведення Першого всеукраїнського поетичного конкурсу «Адвокатська ліра»

Координатор конкурсу: Комітет з гуманітарних питань і творчих ініціатив, що діє в складі НААУ

Голова Комітету: Пліса Наталія Михайлівна.

Голова оргкомітету Конкурсу: Баранцев Павло Павлович.

Телефон для довідок: +38(067)-509-81-45.

Текст і фото підготовлені командою координатора комітетів НААУ