Футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA 2016»

НААУ започаткувала Національний футбольний турнір серед адвокатів «Кубок UNBA 2016». Кращі гравці будуть відібрані для формування збірної команди адвокатів на Чемпіонат Світу 2016 року – MUNDIADVOCAT 2016.

Відповідне розпорядження Голови НААУ Лідії Ізовітової підписано 18 лютого 2016 року.
Проведення такого спортивного заходу активізуватиме дружні контакти між представництвами, професійними об’єднаннями, організаціями та колективами адвокатів з різних регіонів України, сприятиме патріотизму та прагнення до гідного представництва України на міжнародних змаганнях найвищих рівнів, а також пропагуватиме здоровий та активний спосіб життя.

Підготовкою турніру та формуванням складу збірної команди НААУ для участі в чемпіонаті Світу 2016 року MUNDIADVOCAT 2016 займатиметься утворений розпорядженням Голови НААУ, РАУ Організаційний комітет.

До складу комітету увійшли Секретар Ради адвокатів України Павло Гречківський, член Ради адвокатів України Сергій Осика, Голова Комітету по захисту прав адвокатів НААУ Тарас Ламах, член Комітету по захисту прав адвокатів НААУ Ігор Колесников, Голова Ради адвокатів Рівненської області Павло Луцюк, Голова Комітету по захисту прав адвокатів Ради адвокатів Харківської області Сергій Мороз та Анатолій Супрун, член кваліфікаційної палати КДКА Харківської області.

Програма Змагань складається з двох відбіркових етапів: на регіональному рівні – у містах обласного значення; на Всеукраїнських відбіркових змаганнях для участі у Чемпіонаті Cвіту з футболу у 2016 році серед адвокатів. Порядок і терміни подачі заявок деталізовані Положенням. До участі у Змаганнях допускаються команди адвокатів із офіційно визначеною назвою, у складі 7 осіб: 5 гравців та 2 запасних, а також тренера та представника команди.

Положенням встановлено, що змагання на першому відбірковому етапі проводяться в регіонах країни до 28 лютого 2016 року. Змагання на другому відбірковому етапі – при проведенні Всеукраїнських відбіркових змагань для участі у Чемпіонаті Cвіту з футболу у 2016 році серед адвокатів проводяться у місті Києві не пізніше 07 березня 2016 року. Регіональним радам адвокатів та Оргкомітету дані відповідні доручення.

Нагородження переможців буде здійснюватися під час проведення урочистого закриття Змагань. За результатами проведених Змагань організаційний комітет готує заявку до Акціонерної Спортивної Організації (CSO) до 13 березня 2016 року для участі переможців Змагань у Чемпіонаті Cвіту з футболу у 2016 році серед адвокатів.

Світовий чемпіонат проводиться у чотирьох категоріях ігор: MUNDIADVOCAT – 11-на-стороні КЛАСИЧНИЙ ТУРНІР (CLASSIC) – для гравців віком до 30 років; MUNDIADVOCAT – 11-на-стороні ТУРНІР ДЛЯ «ЗНАВЦІВ» (MASTER) – для гравців віком до 35 років; MUNDIADVOCAT – 11-на-стороні ТУРНІР ДЛЯ «СТАРИХ» (LEGEND) – для гравців віком до 45 років; MUNDIADVOCAT – 5-на-стороні КЛАСИЧНИЙ ТУРНІР (CLASSIC) – для гравців віком до 30 років.

Рада адвокатів Чернігівської області запрошує адвокатів регіону для формування футбольної команди. Всі пропозиції прохання надати до Ради адвокатів Чернігівської області не пізніше 26 лютого 2016 року.

Розпорядження про проведення Національного футбольного турніру серед адвокатів «Кубок UNBA 2016»

Положення про проведення Національного футбольного турніру серед адвокатів «Кубок UNBA 2016»